Viimeinen nainen kaapista ulos!Kun pitkän päättyneen avioliiton jälkeen astuin ulos kaapista, en voinut aavistaakaan, millaiseen vuoristorataan vielä joutuisin. Kaapissa olin ollut pitkään. Niin pitkään, että en enää muistanut, kuka kaapin oven oli lukinnut, vai oliko kukaan. Yhtä kaikki, miehen muutettua pois yhteisestä kodistamme uskalsin viimein raottaa tuota ovea. Tai, raottaa ja raottaa. Näin jälkikäteen ajateltuna rempaisin sen aikamoisella vauhdilla sepposen selälleen. Sellaisella vauhdilla, että taisi saranatkin irrota liitoksistaan!

Mikä minut sitten oli sulkenut tuonne kaappiin? En tiedä. Ehkä ympäristö, ääretön kiltteys, miellyttämisen halu, kiusaamisen pelko....Monen monta eri asiaa. Sen muistan, että hiivin sinne jo hyvin varhain. Jo ala-asteikäisenä sinne ujutin jalkani. Ehkä toinen vaihtoehto olisi ollut paljon pelottavampi, ja pimeä kaappi toi turvaa eksyneelle mielelleni. Mielelle, jossa pyöri ajatuksia tiukasta isistä, joka antaa piiskaa tuhmalle tytölle. Isistä, joka laittaa tuolle tuhmalle tytölle vaipatkin yöksi, kunhan on ensin piiskannut pepun tulipunaiseksi, Ajatuksia vanginvartijasta, joka kahlitsee tytön pöytää vasten ja ojentaa tyttöä oikein olan takaa raipallaan. Sellaisia ajatuksia siellä nuoren tytön mielessä pyöri. Tuhmia ajatuksia, kiellettyjä ajatuksia. Ne oli parempi laittaa sinne pimeän kaapin sisälle piiloon.

Kun sitten viimein uskalsin astua kaapista ulos, alkoi hurja asioiden tutkiskelu ja tiedon hamuaminen. Onnekseni tulin kaapista ulos 2000-luvulla, niin sain päälleni oikein tiedon hyökyaallon internetin ihmeellisestä maailmasta. Imin tietoa pesusienen lailla ja opettelin uusia termejä, kuten bdsm, sub, dom, switch, alistaminen, alistuminen. Tietoa oli ja on saatavilla runsaasti, niin suomenkielisenä kuin muillakin kielillä, joista parhaiten minulla taipuu englanti.

Tiedon etsinnän jälkeen seuraava luonnollinen askel oli hankkia kokemuksia. Olinhan ollut pienen, tunkkaisen kaapin sisällä jo vuosikymmeniä, joten nyt olisi päästävä äkkiä kokemaan kaikkea mahdollista, josta olen vuosikausia fantasioinut. Ja kaikkea sellaistakin, jonka olemassaolosta en ollut edes tietoinen! Kaikki tänne minulle, heti, nyt! Minun oli päästävä saman tien tutkimaan itseäni, hankkimaan kokemuksia. 

Olinko vuosikaudet haaveillut jostakin, josta en tykkäisikään, kun sitä pääsisin kokeilemaan? Sillä niinhän monissa seksioppaissa kerrotaan. Että se fantasia ei tunnukaan enää niin hyvältä, kun sen pääsee toteuttamaan. Että osa fantasioista pitäisi jättää vain sinne omien aivojen sisälle. Miten minulle kävisi? Nauttisinko? Osaisinko nauttia? Sitä suuresti mietin, kun tutustuin ihmiseen, joka olisi halukas toteuttamaan fantasiani...
Kommentit